Om du ångrar dig efter att du genomfört en bokning kan du som registrerad använare ta bort den själv. Det gör du genom att "klicka på "Dina Bokningar" i menyraden när du är inloggad. Du kommer då till sidan med dina bokningar. Där klickar du på det röda krysset i kolumnen Stäng. Du blir då avbokad i systemet men din bokning ligger ändå kvar. Men som ej aktiv. Och tidpunkten är fri för annan att boka.

ta_bort_bokning.png